top of page
About

Handreiking Enquête Resultaten Noordoost  door Nathan Rozema Labyrinth en Christian Naethuys Voorzitter WijkplatformNoordoost aan Wijkwethouder Suzanne Schilderman

Wijkfeest Noordoost Vrijwilligers Team

IMG-20220827-WA0008.jpg

Over het platform

Het wijkplatform Noordoost is eigenlijk constant in oprichting omdat we een netwerkorganisatie zijn voor de hele wijk Noordoost in Utrecht en dat is constant aan het veranderen. Het doel van het wijkplatform is om de verbindingen binnen de wijk met de gemeente te versterken, advies geven wanneer erom gevraagd wordt en inspringen en mensen helpen als zij dit zelf niet kunnen en wensen geholpen te worden. 

Het Wijkplatform Noordoost bestaat uit bewoners en ondernemers die wonen en/of werken in de verschillende buurten en weten wat er speelt in de wijk. Het platform gaat regelmatig in gesprek met de gemeente. Het platform is ook bedoeld als plek voor bewoners om ervaringen en opvattingen te delen. En mogelijk samen activiteiten te organiseren. Eigenlijk is niet ingewikkeld ... wij zijn er voor wie het wil en wenst en op het wijze waarop zij dat wenst. 

Nieuwe ideeën, inzichten zijn altijd welkom en "jij de lezer" bent ook welkom, er is altijd ruimte voor bewoners en ondernemers om aan te sluiten en zelf vorm te geven. Heb je zin om hier mede vorm aan te geven, neem contact met ons op!
Zie hier onze 'kort' visie en missie en onze statuten

 

Volgen overleg

Wijkfeest Noordoost Vrijwilligers Team

oQ_un1c5_400x400.jpeg

Raadslid
Has Bakker

Raadslid Has Bakker help het Wijkplatform Noordoost met hun volgende thema:
- mogelijke bouwlocaties zoeken  / cq Tiny Houses in Noordoost

https://d66.nl/utrecht/mensen/has-bakker/

Waar wanneer en hoe:
- fysiek   F.C. Dondersstraat 1, 3572 JA Utrecht · 030 286 0000

-11-01-2023; 20:00
- digitaal: Join Zoom Meeting
Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/87819524631 Meeting ID: 878 1952 4631

bottom of page