top of page
IMG-20220905-WA0002.jpg

Wijkplatform
Noordoost

Welkom in de Wijk NOORDOOST UTRECHT
De wijk Noordoost bestaat uit de buurten (klik op jouw eigen buurt)  Huizingabuurt, Lauwerecht, Staatsliedenbuurt, Tuindorp, Tuindorp-Oost, Tuinwijk, Veemarkt, Vogelenbuurt, Voordorp, Voorveldsepolder, Wittevrouwen, Zeeheldenbuurt en in die buurt samen wonen bijna 40,000 mensen (klik hier voor de plattegrond van alle 11 noordoost buurten)

 

.

About

Handreiking Enquête Resultaten Noordoost  door Nathan Rozema Labyrinth en Christian Naethuys Voorzitter WijkplatformNoordoost aan Wijkwethouder Suzanne Schilderman

Wijkfeest Noordoost Vrijwilligers Team

IMG-20220827-WA0008.jpg

Over het platform

Het wijkplatform Noordoost is eigenlijk constant in oprichting omdat we een netwerkorganisatie zijn voor de hele wijk Noordoost in Utrecht en dat is constant aan het veranderen. Het doel van het wijkplatform is om de verbindingen binnen de wijk met de gemeente te versterken, advies geven wanneer erom gevraagd wordt en inspringen en mensen helpen als zij dit zelf niet kunnen en wensen geholpen te worden. 

Het Wijkplatform Noordoost bestaat uit bewoners en ondernemers die wonen en/of werken in de verschillende buurten en weten wat er speelt in de wijk. Het platform gaat regelmatig in gesprek met de gemeente. Het platform is ook bedoeld als plek voor bewoners om ervaringen en opvattingen te delen. En mogelijk samen activiteiten te organiseren. Eigenlijk is niet ingewikkeld ... wij zijn er voor wie het wil en wenst en op het wijze waarop zij dat wenst. 

Nieuwe ideeën, inzichten zijn altijd welkom en "jij de lezer" bent ook welkom, er is altijd ruimte voor bewoners en ondernemers om aan te sluiten en zelf vorm te geven. Heb je zin om hier mede vorm aan te geven, neem contact met ons op!
Zie hier onze 'kort' visie en missie en onze statuten

 

Volgen overleg
Office vergadering

Volgend overleg

Beste Wijkgenoten,
Wij nodigen jullie allemaal uit voor ons volgende overleg.  Op 6 september willen we samen praten over de volgende punten: 
- het politieke klimaat
- oude en nieuwe partijen

- hun standpunten
- wat betekent dat voor jou, je straat, je buurt, je familie en ons land.

Waarom willen we dit: omdat op 22 november 2023 zijn er Tweede Kamerverkiezingen. 

Met zoveel verhalen die te lezen zijn, is het vaak zeer moeilijk om te weten wie waarvoor staat. We kunnen geen konijn uit de hoge hoed toveren en alles simpel klaar maken maar met iemand met kennis van zaken die inzichtelijk en partijloos organiseert zullen we ons best doen om Noordoosters goed te kunnen informeren. Een van onze wijkplatform leden Kees Bos is zo iemand. Hij gaat graag met alle politieke kleuren in gesprek om uit te vogelen wat de antwoorden zijn op bovenstaande vragen en wellicht met nog meer vragen die we graag van jullie willen ontvangen.

 

Wees van harte welkom ... praat mee ... waar gaan het we doen, waarover gaan we het hebben, wellicht voor herhaling vatbaar, wil je zelf Kees mee helpen,... .. laat het ons weten wijkplatformnoordoost@gmail.com

Ook graag overwegen om je op te geven voor 1 van de volgende groepen :

1. thema verkeer email: verkeernoordoost@gmail.com
2. thema initiatievenfonds email: initiatievenfondsnoordoost@gmail.com
3. thema meer groen in noordoost utrecht email
meergroennoordoost@gmail.com

​4. pr & com: prencommunicatienoordoost@gmail.com

5. je kunt ook onze nieuwe organisatie ondersteuner Bernadet Veer-van den Broek benaderen per e-mail ondersteuner.organisatie.wpno@gmail.com of 0620768159 en met haar de verschillende groepen doornemen.

Kom langs op het wijkbureau Noordoost , adres F.C. Donderstraat 1, 3572 JA, Utrecht of neem deel via Zoom! .
Join Zoom Meeting om 20.00 uur, https://us02web.zoom.us/j/87819524631

bottom of page