top of page
IMG-20220905-WA0002.jpg

Wijkplatform
Noordoost

Welkom in de Wijk NOORDOOST UTRECHT
De wijk Noordoost bestaat uit de buurten (klik op jouw eigen buurt)  Huizingabuurt, Lauwerecht, Staatsliedenbuurt, Tuindorp, Tuindorp-Oost, Tuinwijk, Veemarkt, Vogelenbuurt, Voordorp, Voorveldsepolder, Wittevrouwen, Zeeheldenbuurt en in die buurt samen wonen bijna 40,000 mensen (klik hier voor de plattegrond van alle 11 noordoost buurten)

 

.

About

Handreiking Enquête Resultaten Noordoost  door Nathan Rozema Labyrinth en Christian Naethuys Voorzitter WijkplatformNoordoost aan Wijkwethouder Suzanne Schilderman

Wijkfeest Noordoost Vrijwilligers Team

IMG-20220827-WA0008.jpg

Over het platform

Het wijkplatform Noordoost is eigenlijk constant in oprichting omdat we een netwerkorganisatie zijn voor de hele wijk Noordoost in Utrecht en dat is constant aan het veranderen. Het doel van het wijkplatform is om de verbindingen binnen de wijk met de gemeente te versterken, advies geven wanneer erom gevraagd wordt en inspringen en mensen helpen als zij dit zelf niet kunnen en wensen geholpen te worden. 

Het Wijkplatform Noordoost bestaat uit bewoners en ondernemers die wonen en/of werken in de verschillende buurten en weten wat er speelt in de wijk. Het platform gaat regelmatig in gesprek met de gemeente. Het platform is ook bedoeld als plek voor bewoners om ervaringen en opvattingen te delen. En mogelijk samen activiteiten te organiseren. Eigenlijk is niet ingewikkeld ... wij zijn er voor wie het wil en wenst en op het wijze waarop zij dat wenst. 

Nieuwe ideeën, inzichten zijn altijd welkom en "jij de lezer" bent ook welkom, er is altijd ruimte voor bewoners en ondernemers om aan te sluiten en zelf vorm te geven. Heb je zin om hier mede vorm aan te geven, neem contact met ons op!
Zie hier onze 'kort' visie en missie en onze statuten

 

Volgen overleg
susanne-schilderman-wethouder-portretfoto.jpeg

Volgend overleg

Ons volgende overleg is op 5 april! met als speciale gast Wijk Wethouder Susanne Schilderman. 

De afgelopen 5 maanden hebben we thema avonden/bijeenkomsten georganiseerd. Verkeer, Initiatieven Fonds, Burger Beraad, Tiny houses & mogelijke bouwlocaties en als laatste energie besparingen. Zie 'wijk doelen / thema's' op onze website voor alle video opnames.

 

Onze team is inmiddels gegroeid tot ongeveer 25 leden en aankomende overleg gaan we met zijn alle het hebben over de toekomstplannen van het wijkplatform. Zie hier ons jaarplan, voorstel werkwijze wijkplatform noordoost, opdrachten Verkeer & Initiatieven Fonds

 

Wij gaan onze plannen meer concreet maken en we nodigen "U" uit om deel te nemen.
Van links, midden tot rechts ,,,  iedereen is welkom bij ons. 

Waar, wanneer en hoe: 
- Wijkbureau Noordoost
fysiek: F.C. Dondersstraat 1, 3572 JA Utrecht · 030 286 0000. Graag doorgeven aan onze secretaris als fysiek aanwezig wilt zijn i.v.m. beschikbare ruimte. 

05.04.2022 om 20:00 uur 
Hier is onze terugkerende Zoom link mocht je liever digitaal bijwonen:

- https://us02web.zoom.us/j/87819524631 

Vergadering ID: 878 1952 4631

bottom of page